معماری
خانه > اطلاعیه > نمایشگاه گروهی رشته عکاسی+ عکس

نمایشگاه گروهی رشته عکاسی+ عکس

نمایشگاه عکس گروهی (ایران من) که به مناسبت فرارسیدن سال نو به مدت ۵ روز در گالری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان محمود آباد برگزار شد ماحصل پروژه درسی دانشجویان مقطع ارشد رشته عکاسی موسسه غیر انتفاعی نیما بوده است. مسئول برگزاری این نمایشگاه خانم دکتر حیدری عضو هیات علمی و مدیر گروه مقطع ارشد رشته عکاسی موسسه غیر انتفاعی نیما بود و هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم آوردن زمینه های لازم جهت ایجاد انگیزه در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی این موسسه بوده تا شاهد فعالیت روز افزون در محیط آموزشی باشیم. موضوع این نمایشگاه همانگونه که  نام آن گویا است، جنبه های مختلفی از این مرز و بوم است که شامل جاذبه های گردشگری، تاریخی، فرهنگی و زیبایی های طبیعی، مستند اجتماعی و قومی ایران زمین است. در این نمایشگاه ۲۷ قطعه عکس از بین ۵۰ اثر انتخاب و به نمایش درآمد البته دلیل این انتخاب محدودیت مکانی برای نمایش تمامی آثار بود. بدون شک برگزاری نمایشگاه هایی از این دست توسط موسسه نیما در اولویت قرار خواهد گرفت و به زودی شاهد نمایشگاه هایی در سایر شهرستان های استان مازندران خواهیم بود.

در این نمایشگاه آثاری از علی امامی، سهیلا اصغری، حسن انتظاری، رمضانعلی امامی، محمدرضا گل اسفند، حسن بهرامی، شهربانو ثابت، هادی خزایی، احسان دادرس، محمدصادق ذاکری، حمیدرضا صیادی، مسلم عباسی، سروش عالمی، روزبه فولادی، فرزانه فاضلی، شیرین کریمی، هلیا محی الدینی، ایسا میرزایی، نرگس میرزایی، فرشته مسلمی، بهروز میرزانیا و جعفر ناصری به نمایش گذاشته شد.

قالب وردپرس