معماری

زمان شروع انتخاب واحد نیمسال اول ۹۶

???
زمان انتخاب واحد نیمسال اول ۹۶ از ۷ شهریور تا ۱۲ شهریورماه می باشد

توجه : ممکن است تاریخ انتخاب واحد تمدید نگردد- لذا در زمان مقرر انتخاب واحد خود را انجام دهید.
چنانچه دانشجو در زمان مقرر انتخاب واحد انجام ندهد برای او یک ترم مرخصی با احتساب سنوات در نظر گرفته میشود.

۱- توجه داشته باشید که شهریه پیش فرض برای ترم جدید ….. هزار تومان و برای کارشناسی ارشد …. هزار تومان می باشد + بدهی ترم های قبل(در صورت بدهکار بودن)

۲- برای اینکه تاخیری در باز شدن سایت به وجود نیاید شهریه را حتما آنلاین و از طریق سایت پرداخت نمایید،پرداخت نقدی و ارسال فیش قابل قبول نمی باشد.

۳- دانشجویانی که زیر ۶ واحد و یا بالای ۲۰ واحد دارند جهت انتخاب واحد، به صورت حضوری به آموزش مراجعه نمایند.

۴-دانشجویان کاردانی و کارشناسی که در ترم پیش مشروط شده اند مجاز به انتخاب حداکثر ۱۴ واحد می باشند .

۵- هر دانشجو در هر ترم میتواند حداکثر ۲ درس عمومی از گروه معارف انتخاب نمایید.

۶-حداقل واحد انتخابی توسط دانشجو باید ۱۴ واحد باشد ، زیر ۱۴ واحد ترم محسوب نمی گردد.

قالب وردپرس