معماری
خانه > اطلاعیه > تاريخ ثبت‌نام از پذيرفته شدگان نهايي مقطع کارشناسی ارشد‌

تاريخ ثبت‌نام از پذيرفته شدگان نهايي مقطع کارشناسی ارشد‌

تاريخ ثبت‌نام از پذيرفته شدگان نهايي مقطع کارشناسی ارشد‌ :

از كليه‌ پذيرفته‌ شدگان دعوت‌ مي‌گردد يكي از روزهاي يكشنبه مورخ ۹۸/۰۶/۲۴ و يا دوشنبه مورخ ۹۸/۰۶/۲۵ براي ثبت‌نام به موسسه مراجعه نمايند.

توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه به موقع پذيرفته‌شدگان براي ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

ج- مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌ کارشناسی ارشد

۱- اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌. در صورتی که دانشجو دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باشد به همراه داشتن مدرک کاردانی الزامی است.

تبصره ‌۱- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره ۲- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۸/۰۴/۱۹ لغايت ۹۸/۰۴/۲۵) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه ۴۳ دفترچه راهنماي (شماره ۱) يا صفحه ۳۲۳ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌۲) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره ۳- بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه ۳۶۸ مورخ ‌۷۴/۱۱/۰۳ شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مراكز فوق دوره ‌سطح ‌۲ را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ ۹۸/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

تبصره ۵: براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۹۴/۰۸/۲۶ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره ۲/۷۷۶۳۳ مورخ ۹۴/۰۵/۲۸ براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

۲ – اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۳ – شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

۴ – مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال ۱۳۹۸ كند (براي‌ برادران‌).

۵- حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت

۶- داوطلباني كه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و يا رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

قالب وردپرس