معماری
خانه > اطلاعیه > تاریخ و مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان کاردانی فنی و حرفه ای

تاریخ و مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان کاردانی فنی و حرفه ای

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان کاردانی فنی و حرفه ای:

۲- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

۳- اصل مدرك تحصيلي ديپلم يا گواهي پايان تحصيلات شاخه نظري نظام جديد (نظام ۳-۳-۶) و يا نظام ترمي واحدي و يا سالي واحدي مبني بر گذراندن كليه واحدهاي دوره مربوط.

تبصره: پذيرفته‌شدگان داراي ديپلم شاخه نظري نظام ترمي واحدي و يا سالي واحدي بايد علاوه بر ارائه گواهي ديپلم، گواهي اخذ مدرك پيش‌دانشگاهي نيز ارائه نمايند.

۴- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

۵- شش قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.

۶- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

۷- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند مقررات وظيفه عمومي مندرج‌ در صفحات (۳ و ۴) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ ۱۳۹۸مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.

۸- داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران (شامل: ۱- رزمندگان بسيجي. ۲- رزمندگان جهادگر. ۳- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهيد». ۴- همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر. ۵- جانبازان با جانبازي ۲۵% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. ۶- جانبازان با جانبازي كمتر از ۲۵% و همسر و فرزندان آنان. ۷- آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان. ۸- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) در آزمون پذيرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت نامي خويش نمي باشند و ملاك عمل براي ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي باشد.

قالب وردپرس